Liga 1

Porumboiu: "Nu accept să fiu bătaia de joc a lui Haţegan" » Crăciunescu: "V-a refuzat două penalty-uri clare"

Adrian Porumboiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 octombrie 2011

Adrian Porumboiu, finanţatorul echipei FC Vaslui, şi Ion Crăciunescu, şeful CCA, au discutat pe seama arbitrajului de la meciul pierdut aseară de moldoveni, în deplasarea de la Ploieşti (0-1 cu Astra).

Porumboiu n-a încetat nici azi cu atacurile la adresa lui Ovidiu Haţegan, centralul partidei de aseară, pe care l-a cuzat că este foarte slab pregătit şi rău intenţionat la adresa echipei FC Vaslui.

"Nu ştiu ce interese are acest om în arbitrajul românesc, nu numai că ne-a dezavantajat acum, dar are o tentă împotriva echipei noastre. I s-a întimpărit această manieră de arbitraj şi în nici un caz nu o să accept să fiu bătaia de joc a acestui om. El nu mă fură numai pe mine, dar face un deserviciu întreg sistemului de arbitraj românesc. Aş fi un tîmpit să spun că Ion Crăciunescu are o legătură cu ce ni s-a întîmplat, nu mă leg de delegare, mă deranjează că un arbitru FIFA îşi permite să distrugă 5 meciuri consecutive ale echipei mele", a spus Adrian Porumboiu la Fotbal Club, pe DigiSport.

Crăciunescu i-a dat dreptate finanţatorului vasluian în privinţa celor două faze la care FC Vaslui a cerut penalty. "Am avut probleme cu delegările în etapa aceasta şi o să mai am. Se vede că în toate fazele incriminate Haţegan e plasat prost. Ambele faze în care Bello a cerut 11 metri au fost faulturi şi trebuiau acordate lovituri de pedeapsă".

Pe final, cei doi au fost implicaţi într-un dialog savuros:
C: "Ţi-aş mai spune eu o fază dar nu vreau să te enervez"
P: "Hai, spune-o! Deja m-ai întărîtat, spune ce ni s-a mai furat?"
C: "A fost o fază la cealaltă poartă"
P: "Aaa..La Fatai. E clară ca bună-ziua. Penalty şi eliminare, nu mi-e frică să recunosc, cu atît mai multe care demonstrează că Haţegan n-are ce căuta la centru"
C: "Dar să fim serioşi, recunoşti că asta a fost cea mai proastă partidă a Vasluiului în acest sezon?"
P: "Cu asta am vrut să închid! Nu vreau să pun înfrîngerile echipei pe seama arbitrajului, dar după ce am pierdut sezonul trecut cum l-am pierdut mi s-a cam urît să fim dezavantajaţi. Fără îndoială, am făcut o partidă foarte proastă"

Astra - FC Vaslui s-a terminat 1-0, singurul gol al meciului fiind marcat de Ţigănaşu după o gafă incredibilă a portarului Cerniauskas. Vezi aici FOTO de la gol!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.