Europa League

Hizo plînge după Wesley: "Asta ne mai lipsea, e determinant pentru echipă"

Viorel Hizo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 October 2011

Suspendarea lui Wesley pentru patru etape în cupele europene l-a supărat la culme pe tehnicianul Viorel Hizo, care spune însă că se aştepta la o decizie drastică din partea Comisiei de Disciplină din cadrul UEFA.

Citeşte aici mai multe despre suspendarea lui Wesley!

"Ne-am aşteptat la o suspendare aşa de mare a lui Wesley în urma acelui gest necugetat din meciul cu Sporting Lisabona. A avut o ieşire pe care nici nu ştiu cum să o cataloghez. Însă, nu trebuia analizată doar acea fază în care a lovit, ci trebuia văzut şi de unde a plecat, de la acel 11 metri clar şi cu provocarea făcută de jucătorul portughez.

Este o pierdere grea pentru noi pentru că Wesley este un jucător care-şi aduce aportul şi are un rol determinant la finalizare. La câte avem, cu jucători accidentaţi şi fără drept de transferuri, asta ne mai lipsea", a declarat antrenorul Viorel Hizo pentru Mediafax.

Tehnicianul vasluian a dezvăluit că va discuta în zilele următoare pentru a hotărî o eventuală amendă pentru jucătorul brazilian, deşi este posibil ca acesta să scape fără nici un fel de sancţiune.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.