Campionate

VIDEO Croşeul care l-ar putea scoate din fotbal: un fotbalist moldovean i-a dat un pumn arbitrului

Momentul cînd Bursuc îl pocnește pe central

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 octombrie 2011

Imagini fără precedent în Moldova, la meciul dintre Iskra-Stal şi Sfîntu Gheorghe Suruceni (3-0). Jucătorul oaspeţilor, Iulian Bursuc, l-a lovit cu pumnul în faţă pe centralul partidei după ce a fost eliminat, iar la finalul meciului a anunţat că nu-l mai interesează deciziei Comisiei de Disciplină şi se retrage din activitate.

Vezi mai jos video cu incidentul (min 1:23)!

Fost internaţional moldovean, cu 5 meciuri la activ în naţionala de peste Prut, Bursuc visează acum să se facă antrenor, dar Comisia de Disciplină ar putea să-i amîne puţin debutul pe banca tehnică, sau chiar să i-l anuleze, dacă va decide să-l suspende din fotbal.

Fotbalistul nu este la prima abatere de la regulile jocului. La începutul anilor 2000, într-un meci de campionat dintre echipele Sheriff Tiraspol şi Nistru Otaci, el l-a atacat pe arbitrul central Vladimir Antonov, strângându-l de gât.

Incidentul în care a fost implicat jucătorul moldovean ne aduce aminte de o fază similară petrecută în Liga1, cînd Ionel Ganea l-a strîns de găt pe asistentul Dorin Mudura.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.