Liga 1

Ţiţi Dumitru vrea la Steaua: "Toată lumea mă vrea, dar Gigi e singurul care poate decide!"

Ţiţi Dumitriu şi-ar dori să lucreze din nou la Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 26 October 2011

Dumitru Dumitriu a intervenit în această dimineaţă la Radio GSP unde a discutat despre Steaua, dar şi despre o posibilă revenire a acestuia pe banca roş-albaştrilor, lîngă Ilie Stan şi Edi Iordănescu.


"Ilie Stan m-a sunat primul să-mi ureze la mulţi ani, în această dimineaţă, e un băiat deosebit. Şi chiar dacă am spus că nu mi-a plăcut jocul Stelei cu Rapid, nu s-a supărat pentru că sînt sigur că şi el ştie acest lucru. Era afectat după egalul cu Rapid, dar crede foarte mult în lotul Stelei şi e sigur că pînă în iarnă va scoate rezultate bune. Iar după aceea, cu doi-trei jucători, fi fi şi mai bine", a spus Ţiţi Dumitriu.

Acesta a mai discutat şi despre o posibilă revenire pe banca Stelei. "M-ar bucura să revin la Steaua, ca director tehnic. Singurul care poate decide e domnul Becali, pentru că Teia Sponte e de acord, Vali Argăseală e de acord, toată lumea vrea. Gigi e singurul care poate decide! Am o relaţie bună cu toată lumea, şi cu Ilie, şi cu Edi, un copil deosebit. Ar fi o mare bucurie pentru mine că revin pe banca Stelei. Sînt sigur că sfaturile mele ar conta înaintea unui meci", a adăugat cel care a cîştigat cu Steaua trei titluri de campion.

Ţiîi Dumitru antrenează acum în liga a treia, la Clinceni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.