Liga 1

Iancu nu-l iartă pe Sandu: "E un laş, trebuie să plece ACUM pentru că n-are cum să scape"

Marian Iancu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 octombrie 2011

Patronul echipei Poli Timişoara, Marian Iancu, a comentat în stilu-i caracteristic începerea urmăririi penale în cazul lui Mircea Sandu, a lui Dumitru Dragomir şi a celor 10 membri ai Comitetului Executiv care au decis dezafilierea Craiovei.

"Nu le vreau răul celor inculpaţi, dar mă bucur că au început să se mişte şi pe la noi lucrurile. Vreau totuşi ca  Universitatea să fie repusă în drepturi. Eliminarea lor din fotbal a fost un abuz. Dacă parchetul are datele necesare, ar fi fost normal să fie deja luat la cercetări.

E un laş, fără nici un fel de caracter. Ar fi trebuit să iasă în faţă şi să spună: toţi aceşti oameni sînt nevinovaţi, eu i-am pus să facă ce-au făcut. Iar acum nu mai poate să mă dea în judecată pentru că am posibilitatea să vorbesc despre dumnealui", a spus Marian Iancu.

Iancu a dezvăluit la Fanatik Show, pe DigiSport, că a fost foarte aproape să se alieze cu Adrian Mititelu în procesul în civil împotriva lui Mircea Sandu, dar i-a fost frică să nu împartă soarta Craiovei.

"Mircea Sandu e primul om care trebuie să plece ca să se îndrepte situaţia fotbalului românesc. Îmi pare rău că m-am dus la Lausanne, nu am vrut să împart soarta Craiovei. Acum îi dau dreptate lui Mititelu, trebuia să risc şi eu.

Dacă Sandu va ajunge să se autosuspende înseamnă că eu sînt nebun. Parchetul va trebui să răspundă dacă Sandu nu va pleca de la FRF, practic este lăsat să-şi continue activitatea infracţională şi atunci trebuie băgat la inchisoare", a spus acesta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.