Liga 1

Adio, Ghencea: de ieri e clar că Steaua va juca numai pe Arena Naţională » Acord Steaua - Oprescu!

Steaua a plătit 30.000 de euro chirie pentru a disputa meciul cu Rapid pe Arena Naţională şi a avut încasări de peste 200.000 de euro din bilete

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali s-a întîlnit ieri cu primarul Capitalei, cu care a bătut palma în privinţa disputării tuturor meciurilor de acasă, inclusiv cele din retur, pe stadionul de 5 stele din Bucureşti


Steaua a debutat pe Arena Naţională în derby-ul cu Rapid, însă nu avea siguranţa că poate să joace meci de meci acolo, indiferent că e vorba despre campionat, Europa League şi Cupa României. Reprezentanţii Primăriei îi avertizaseră pe cei din Ghencea că prezenţa Stelei acolo în returul campionatului era pusă sub semnul întrebării pentru că UEFA nu vrea să rişte nimic privind finala Europa League, din luna mai.

6 meciuri în 2011, 7 în prima jumătate din 2012
Ieri însă, Gigi Becali a avut o discuţie "face to face" cu Sorin Oprescu, în care lucrurile s-au clarificat şi s-a bătut palma ca Steaua să joace toate meciurile pînă la finalul lui 2011 pe Arena Naţională: cu Maccabi Haifa (3 noiembrie), cu Chiajna (6 noiembrie), cu FC Braşov (26 noiembrie), cu CFR (10 decembrie), cu AEK Larnaca (15 decembrie) şi cu Voinţa Sibiu (18 decembrie).

Se schimbă gazonul, se "aduce" lumină pentru iarbă
Şi în retur, Steaua şi-a asigurat ca stadion propriu Arena Naţională, motiv pentru care s-a stabilit ca în luna februarie, înainte de startul părţii a doua a campionatului, să fie schimbat gazonul. Mai mult, în maximum 10 zile se va închiria o instalaţie specială, care să lumineze deasupra ierbii, tocmai pentru a o ajuta la procesul de fotosinteză şi a face gazonul să se prezinte în condiţii bune. Ulterior, se va şi achiziţiona o astfel de instalaţie, aşa cum există pe marile stadioane ale Europei.

41.432 de spectatori au fost prezenţi pe Arena Naţională la meciul Steaua - Rapid, record absolut în acest campionat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.