Liga 1

Ioaniţoaia a dezvăluit, iar Neagu, "omul lui Dragomir", şi-a dat demisia!

Doru Neagu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Comisia de Disciplină a LPF a rămas ieri fără preşedinte, Doru Neagu demisionînd după ce directorul Gazetei Sporturilor a publicat ce nereguli au avut loc la forul pe care îl conduce


Preşedintele Comisiei de Disciplină a LPF, Doru Neagu, şi-a anunţat ieri demisia, care i-a fost acceptată de către Dumitru Dragomir. Gestul lui vine după ce Ovidiu Ioaniţoaia a făcut mai multe dezvăluiri în Gazeta Sporturilor, în care a scos la iveală erorile comise de comisia condusă de Doru Neagu.

"Ca urmare a articolelor calomnioase şi defăimătoare apărute în presa sportivă la adresa persoanei sale, Ion Doru Neagu şi-a dat demisia. În motivarea deciziei sale, Neagu a arătat că atmosfera negativă creată, precum şi presiunea mediatică puternică existentă fac imposibilă funcţionarea în condiţii normale a Comisiei de Disciplină din cadrul LPF" a fost anunţul pe care l-a făcut ieri LPF pe site-ul ei oficial. Deocamdată, Liga nu a numit un alt preşedinte, comisia urmînd să funcţioneze, pînă cînd va fi completată, cu restul de 4 membri.

Citeşte aici articolul scris de Ovidiu Ioaniţoaia!


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.