Cupa Romaniei

Duckadam atacă Dinamo: "N-avem şansa altor echipe ai căror adversari bagă juniorii în semifinale"

Dinamo s-a calificat la pas în finala de anul trecut cu un scor general de 7-1 în faţa Gloriei Bistriţa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 octombrie 2011

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, speră ca "roş-albaştrii" să evite prelungirile şi să se impună în faţa Timişoarei în 90 de minute.

"Nu mă aştept la prelungiri sau 11 metri contra Timişoarei. Cupa rămîne o competiţie a surprizelor, întotdeauna unde joacă Steaua. Noi nu avem şansa altor echipe ai căror adversari evoluează cu juniorii în semifinale. Am înţeles că şi Gaz Metan Severin bagă echipa a doua în faţa lui Dinamo. Nu e acelaşi lucru să joci cu echipa a doua de Divizia B . Cu siguranţă că şi noi vom odihni unu sau doi jucători, sperăm să nu se ajungă la prelungiri. Mizez pe dorinţa jucătorilor de a-şi demonstra valoarea şi de a tranşa în 90 de minute partida", a spus Helmuth Duckadam la GSP TV.

Helmuth Duckadam face referire la semifinala de anul trecut dintre Dinamo şi Gloria Bistriţa, în care ardelenii au folosit jucători tineri, pentru a odihni titularii în vederea meciurilor din finalul sezonului. Dinamo s-a calificat în finală după 2-0 la Bistriţa şi 5-1 în "Ştefan cel Mare", unde a fost învinsă de Steaua, scor 2-1.


Duckadam a comentat şi posibila venire a lui Dumitru Dumitriu în staff-ul tehnic al Stelei.

"Nu am cunoştinţă de aşa ceva. Eu pot doar să îi spun "La Mulţi Ani!" lui Dumitru Dumitriu", a mai spus Helmuth Duckadam.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.