Campionate

VIDEO Echipa de milioane de euro a lui PSG, eliminată din Cupă de o nou-promovată

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 octombrie 2011

Cupa Franţei îşi păstrează reputaţia! Ca şi în sezoanele trecute, favoritele au fost eliminate pe capete, dar bomba a venit astăzi. Nou-promovata Dijon a trecut cu 3-2 de PSG şi s-a calificat în sferturile de finală.

Kombouare a trimis în teren o mare parte din vedetele cumpărate în această vară, printre care Gameiro sau Lugano, şi rezultatul s-a văzut imediat. După numai 20 de minute, PSG conducea deja cu 2-0 după golurile lui Bahebeck şi Erding.

Gazdele au revenit însă şi pînă la pauză au reuşit să egaleze: Sankhare în minutul 30 şi Berenguer în minutul 33 au stabilit scorul primei reprize. Vezi aici rezumatul primei părţi!

Surpiza s-a produs însă în partea a doua. Brice Jovial a marcat în minutul 61 din penalty şi a calificat-o pe Dijon în sferturile de finală. Vezi aici golul lui Jovial!

În sferturi s-au mai calificat Marseille (4-0 cu Lens) şi Lorient (2-1 cu Montpellier). Astăzi se vor disputa şi ultimele meciuri din optimile de finală: Nice - Sochaux, Le Mans - Rennes, Saint-Etienne - Lyon, Lille - Sedan, Auxerre - Caen.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.