Liga 1

Reghecampf: "Poate Costea nu-şi dă seama la ce club se află. Dacă greşeşte a doua oară, va pleca"

Probleme pentru Costea la Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 October 2011

Fost fotbalist timp de patru sezoane la Steaua şi antrenor al lui Florin Costea la Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf a comentat azi pentru GSP.ro problemele atacantului cu numărul şapte la roş-albaştri.

"Consider că se acordă prea multă importanţă acestui caz. Am apucat să-l cunosc pe Florin Costea la Craiova. Mă gîndesc că poate Florin nu-şi dă seama la ce echipă a ajuns. Clubul Steaua e mult mai mare decît şi-a închipuit el vreodată. La Steaua trebuie să faci tot posibilul să cîştigi tot ce poate fi cîştigat. Da, stresul e mare, dar ştia asta cînd a semnat cu Steaua", a declarat Reghecampf.

Întrebat cum ar trebui să procedeze Ilie Stan cu fostul oltean, actualul antrenor principal de la FC Snagov a declarat: "Un antrenor trebuie să fie un foarte bun psiholog, dar nu trebuie să se abată de la strategia lui. Fără disciplină nu se poate! Avînd în vedere că e vorba de prima abatere serioasă a lui Florin, s-ar impune o amendă. Îi explici jucătorului că ce-a făcut nu  se face niciunde în lume şi că dacă problema se repetă va pleca, aşa cum a anunţat şi patronul echipei".

"Chiar dacă sînt fraţi, cei doi Costea nu trebuie băgaţi în aceeaşi oală, sînt fotbalişti diferiţi. Cu Mihai n-am auzit să fie vreo problemă disciplinară pînă acum"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor FC Snagov

73 de meciuri a strîns Reghecampf în Liga 1 la roş-albaştri marcînd de 5 ori

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.