Diverse

Anchetat de DNA, Dragomir şi-a făcut restaurant la CCA!

Dumitru Dragomir printre polonice la restaurantul său

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  joi, 27 octombrie 2011

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir se pregăteşte să dea lovitura şi în restaurante, chiar dacă este anchetat de DNA în dezafilierea Craiovei

. Acesta va inaugura mîine un local în spatele Casei Centrale a Armatei din Bucureşti

Dumitru Dragomir nu se opreşte din făcut investiţii. După ce a ridicat un hotel în care se cazează mai multe echipe din Liga 1 atunci cînd joacă în Bucureşti, a inaugurat un salon de nunţi unde se ţin petreceri pe cinste, acum, şeful Ligii se pregăteşte să inaugureze "cel mai tare restaurant din Bucureşti", în apropierea fostului Palat al Telefoanelor, de pe Calea Victoriei.

"Domnule, fac ceva unicat în Bucureşti, ce n-a văzut Parisu'! O să vină toată lumea la mine la restaurant. Sus o să se mănînce numai peşte, iar jos numai carne! Stau toată ziua cu arhitecţii şi cu muncitorii să terminăm mai repede. Am vrut să-i dau drumul pe 26 octombrie, de Sfîntul Dumitru, dar am amînat inaugurarea", spune Dragomir.

Pînă să dea drumul la restaurant, tot şeful Ligii se pregăteşte şi de Revelion: "D-acum lucrăm să aducem cei mai tari artişti. O să cînte Andreea Bănică, Pepe şi mai multe formaţii de muzică populară, dar nu ne oprim aici. O să fie cel mai tare revelion din Europa, nu cu tacîmuri de Divizia C, ca la Borcea la nuntă. Fac recital, cea mai tare petrecere o să fie!", se laudă Mitică de la Ligă.

"Am ales una dintre cele mai frumoase locaţii din Bucureşti. Va fi un restaurant cum nu mai există la noi!"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.