Liga 1

Dragomir: "Mititelu a desfiinţat Craiova, nu Comitetul Federal"

Adrian Mititelu şi Dumitru Dragomir

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 October 2011

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a reluat atacurile la adresa lui Adrian Mititelu.

"Mititelu putea să atace decizia Comitetului Federal în contencios administrativ, la o instanţă civilă, aşa spune legea, dar nu a făcut asta. El nu putea să joace nici în Divizia B, chiar dacă a luat licenţa, pentru că nu avea bani să îşi plătească jucătorii. Mititelu a desfiinţat Craiova, nu noi, Comitetul Federal.

Mititelu a păcălit Fiscul cu peste 9 milioane, pe Piţurcă cu un milion, jucătorii nu i-a plătit, la Ligă nu a plătit. Un escroc mai mare ca el nu există. Liga nu a anulat sechestrul pe jucători. FIFA şi UEFA nu admite ca jucătorilor să li se ia dreptul la muncă. Dacă, de exemplu, Kuciak de la Legia pierde litigiul cu Vaslui, se întoarce înapoi. Aşa e în fotbal", a spus Dragomir la GSP TV.

Dragomir a vorbit despre audierea sa de către DNA, dar şi despre show-ul dat la ieşirea de acolo.

"Am fost civilizat cu ei, dar unul m-a lovit cu camera în ureche. Era unul mai chelios aşa, mai brunet, nici nu cred că era ziarist, de mă întreba de ce îi spun "mă". Soţia şi băiatul mi-au spus să nu mai vorbesc cu nimeni. Ar fi bine să îi ascult. 3 minute am stat la DNA. Au fost extraordinar de politicoşi, nu am dialogat nici o frază cu ei, doar cu avocatul au vorbit. Am cerut timp pentru a studia actele. Doar "Bună ziua!" le-am zis", a spus Dragomir la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.