Liga 1

Şumudică promite să se controleze cu Rapid: "Îi pup doar pe ai mei" :D

În primăvară, Şumudică a făcut senzaţia, pupîndu-l de fericire pe Teo Crăciunescu

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şumudică e copleşit de emoţii înaintea revenirii în Grant şi spune că va încerca să-şi controleze bucuria, dacă va obţine măcar un punct


- Domnule Şumudică, aveţi emoţii înaintea partidei din Giuleşti?

- Glumiţi? Bineînţeles că am, mereu se va întîmpla asta! Îmi e groază cînd îmi imaginez că voi păşi iarăşi pe gazonul acela, că voi vedea din nou galeria Rapidului, cea mai frumoasă şi mai devotată din România!

- Aveţi de luat o revanşă, după ce aţi fost alungat din Grant, anul trecut? Copos spune că meritul pentru calificarea în Europa îi aparţine în mare parte lui Marian Rada.
- Nu e vorba de nici o răzbunare. Eu vin să iau punct sau puncte pentru echipa mea şi atîta tot! Cît despre domnul Copos, nu vreau să comentez ce spune dumnealui.

- E un avantaj că aţi lucrat la Rapid şi că-i cunoaşteţi pe majoritatea jucătorilor?
- Nu cred. Acum au un alt sistem de joc, alte trasee, altă tactică. E adevărat că individual îi ştiu pe mulţi dintre ei, însă eu îmi cunosc toţi adversarii pentru că îmi place fotbalul şi mă uit la multe partide. În schimb, noi avem un mare dezavantaj. Nu avem lotul Rapidului ca să schimb echipa de la meci la meci. Eu cu Petrolul am băgat titularii, Răzvan a mers pe mîna unora care nu prea au jucat.

- Dacă veţi cîştiga, pe cine veţi pupa? Iar arbitrul?
- (rîde) Nu! Singurii pe care i-aş pupa ar fi jucătorii mei. Voi încerca să fiu mai controlat pe gazon, ajunge!

"Sînt îngrijorat că se simte lipsa de prospeţime în lotul meu. Mergem în Giuleşti cu şansa a doua, chiar dacă n-am pierdut în campionat de 10 etape, dar sperăm să nu plecăm cu mîna goală"
Marius Şumudică, antrenor Astra

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.