Cupa Romaniei

Crăciunescu spune una, Comisiile fac alta: "Madeira nu trebuia eliminat" » 2 etape + 3.000 amendă

Bruno Madeira a fost eliminat gratuit de Radu Petrescu în optimile Cupei cu Pandurii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 octombrie 2011

Marcel Popescu, directorul general al celor de la FC Braşov, a vorbit la Radio GSP despre suspendarea pe care o consideră injustă a lui Bruno Madeira pentru eliminarea din partida de Cupă cu Pandurii, scor 1-1 (2-3 la penalty-uri).

Click aici pentru a asculta Radio GSP!

"Ion Crăciunescu a făcut un gest de demnitate, a recunoscut cu o sinceritate dezarmantă că Bruno Madeira a fost eliminat gratuit, practic a recunoscut că a fost o injustiţie împotriva Braşovului. Astăzi la Comisie însă, jucătorul a primit două etape de suspendare! În momentul în care preşedintele CCA spune că arbitrul a greşit, înseamnă că automat arbitrul Radu Petrescu va fi oprit de la delegări.

Dacă se ia această decizie, de ce e suspendat jucătorul? Spun că nu se acceptă probă video, dar în cazul Gardoş aşa au luat decizia! Deci jucătorul nostru primeşte 2 ore degeaba şi 3.000 de lei amendă! La gestul de bun simţ al lui Crăciunescu se vine cu încă o palmă, încă o şmecherie de doi lei. La noi nu se judecă la fel pentru toată lumea", a spus Marcel Popescu la Radio GSP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.