Liga 1

Produce DNA un nou şoc în Liga 1? » "Dacă telefoanele străinilor ar fi ascultate, Oţelului i s-ar lua titlu!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 October 2011

Marcel Popescu, directorul general al celor de la FC Braşov, a vorbit la Radio GSP despre posibilitatea ca Oţelul Galaţi să rămînă fără titlul cucerit în sezonul trecut.

Click aici pentru a asculta Radio GSP!

"Nu vreau să fac afirmaţii în segmentul pe care le-a făcut Adrian Porumboiu, dar care ulterior s-au probat: «Jucaţi 2 că îmi dau toată averea, la Galaţi va fi 2». Nu vreau să merg mai departe şi să vă spun că dacă s-ar interpela jucătorii străini de la Galaţi, Oţelului i s-ar luat titlu. Ştiu ceea ce spun, răspund de ceea ce afirm. Sînt jucători la Galaţi, sud-americani, care ştiu mult mai multe decît vă închipuiţi. Dacă ar fi dispuşi să vorbească, lucrurile vor degenera", a spus Marcel Popescu la Radio GSP.

Acesta a tras şi un semnal de alarmă în privinţa intervenţiei DNA-ului şi la nivelul echipelor de club: "DNA-ul a intrat în fotbal, a venit peste Avram, a venit peste Ţerbea. Mulţi sînt chemaţi deja în cazul Craiova. Să nu vă surprindă că într-un timp foarte scurt se vor retrage titluri.

Am început să cred afirmaţiile lui Gigi Becali, care îi spunea acum 3 ani într-o lojă unui angajat de prim-rang al CFR-ului: «Ce cauţi mă în fotbal? Tu veneai şi-mi cereai 40.000 că ai 4 jucători la Braşov». Zamfir mai e la CFR şi probabil că încă se ocupă cu chestii din astea.
Nu-l scot din zona infracţională pînă la proba contrarie. Nu vreau să pun pe masă ce mi-au spus jucătorii CFR-ului"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.