Nationala

Boloni şi Balaci sînt revoltaţi: ”Meritam mai mult respect”

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Artizanii golului memorabil prin care România a învins cu scorul de 1-0, în '83, campioana mondială en-titre Italia, explică de ce n-au participat la şuşa de la Iaşi


Ladislau Boloni, autorul memorabilului gol prin care România îngenunchia pe fostul "23 August" marea "squadra azzurra" a lui Enzo Bearzot, este extrem de mîhnit. "Nu am primit invitaţie la acest eveniment. Am auzit că urma să se organizeze o reeditare a meciului România - Italia din '83, dar habar n-am avut în ce condiţii. Sînt puţin surprins să aflu că Federaţia nu a fost implicată, dar indiferent de situaţie trebuia să avem parte de mai mult respect", a declarat pentru GSP actualul antrenor a lui PAOK Salonic.

Nici Ilie Balaci n-a fost prezent aseară la Iaşi. Fostul mijlocaş al Craiovei Maxima, cel care i-a mişcat mingea lui Loţi la lovitura liberă din care l-a învins pe celebrul Dino Zoff, a fost deranjat de tratamentul organizatorilor: "M-a sunat unul care habar n-am cum îl cheamă, cu două zile înainte. N-am vrut să mă duc fiindcă nu sînt la cheremul nimănui. Mi s-a părut o treabă golănească. Cred că merităm mai mult respect! Am impresia că meciul a fost făcut pentru italieni, nu pentru noi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.