Campionate

Ziua derby-urilor în Europa » Doppietta lui Ibrahimovici a scufundat Roma

Ibrahimovici a înscris de două ori pe Olimpico

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 29 October 2011

UPDATE // Campioana Italiei, AC Milan, s-a impus la limită, scor 3-2, în deplasarea de pe Olimpico, cu AS Roma.

Ibrahimovici a deschis scorul în minutul 17 cu o lovitură de cap din 8 metri, dar Burdisso a readus egalarea după numai 11 minute, tot cu capul, după o lovitură de la colţ. Diavolii" au intrat însă în avantaj la pauză, Alessandro Nesta reuşind să marcheze în minutul 30 după o fază trasă la indigo cu cea din care gazdele reuşiseră să egaleze.

Oaspeţii au început mai bine şi repriza a doua, iar Ibrahimovici a reuşit să dubleze avantajul lui Milan, şi tot cu o lovitură de cap. Gazdele au alergat apoi după egalare, dar nu au reuşit să mai înscrie decît o singură dată, prin fostul jucător al Barcelonei, Bojan Krkici, în minutul 86.

Vezi aici rezumatul meciului!

UPDATE // Arsenal a învins-o pe Chelsea pe Stamford Bridge, 5-3, într-un meci-spectacol
. "Albaştrii" au condus în două rînduri. Lampard a deschis scorul(14), Van Persie a egalat(36), iar John Terry a trimis-o pe Chelsea în avantaj la pauză. Santos a egalat, în debutul reprizei secunde, iar Walcott i-a dat speranţe lui Wenger că poate plca de pe Stamford Bridge cu 3 puncte.

Echilibrul pe tabelă a fost adus de Mata cu un şut puternic(81). Van Persie a profitat de o mare gafă a apărării lui Villas Boas şi a adus-o pe Arsenal în avantaj, după ce l-a driblat pe Cech(85). Acelaşi fantastic olandez a dat lovitura de graţie reuşind hatrick-ul în prelungiri.

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/alessandro-nesta-roma-15621514/
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.