Liga 1

Cum l-a ţepuit Copos pe Boloni: l-a chemat degeaba la Bucureşti

Ladislau Boloni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 29 October 2011

Devenit unul din cei mai bine cotaţi anternori români în Europa, lui Ladislau Boloni i s-a refuzat în două rînduri revenirea în campionatul intern. Antrenorul lui PAOK şi-a exprimat disponibilitatea de fiecare dată, însă în fiecare caz s-a lovit de lipsa de seriozitate a patronilor de pe plaiuri mioritice.

Boloni a povestit la DigiSport două episoade inedite, cînd i s-a refuzat practic revenirea în fotbalul românesc.

Primul episod s-a petrecut în 2008, cînd George Copos l-a chemat la Bucureşti ca să preia Rapidul, imediat după demiterea lui Mircea Rednic. Surpriză însă, a venit la Bucureşti degeaba pentru că patronul rapidist l-a numit pe Peseiro ca principal.

"Am vorbit cu domnul Copos dar pînă am ajuns eu la Bucureşti ca să discutăm ultimele detalii şi să semnăm contractul, Copos angajase deja pe altcineva. A fost o situaţie delicată. Partea bună a fost că am semnat apoi cu Standard şi acolo am făcut treabă bună", a povestit Boloni.

Celălalt episod s-a petrecut chiar în această vară, cînd Boloni a fost aproape de a prelua Steaua. S-a izbit însă de nerăbdarea lui Becali, care s-a grăbit să-l numească pe Ronny Levy pe bancă.

"Am avut un contact cu domnul Stoica, şi-a exprimat dorinţa de a mă pune antrenor, mi-a spus cum vede el această colaborare. Dar au fost anumite lucruri delicate la Steaua şi în acelaşi timp a menţionat că este o decizie pe care trebuie s-o iau de urgenţă. Nu am ajuns pînă în momentul de a alege pentru că nu am apucat să-mi exprim doleanţele şi nici nu am apucat să le povestesc ideea mea", a mai spus Boloni.

Cu Boloni pe bancă, PAOK Salonic ocupă poziţia a patra în clasamentul primei ligi din Grecia, avînd 11 puncte strînse după 7 etape, la două puncte în spatele liderului Atromitos

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.