Liga 1

Chiricheş se gîndeşte deja la Steaua: "Sînt sigur că vom prinde un loc de cupe europene"

Vlad Chiriches (în alb) în duel cu Stefan Nikolici

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 octombrie 2011

Transferat de Steaua înaintea sezonului, dar lăsat ă joace la Pandurii pînă în iarnă, Vlad Chiricheş se gîndeşte deja la debutul în tricoul noii sale echipe şi şi-a exprimat încrederea că, la finalul sezonului, se va califica alături de noii săi colegi în cupele europene.

Chiricheş i-a urgentat însă pe jucătorii Stelei să cîştige următoarele meciuri, ca să nu ajungă la Steaua într-un moment prea prost.

"Îmi pare rău de situaţia lor, mai ales că o să mă duc şi eu din iarnă acolo. Sper să câştige următoarele patru meciuri ca să ajungă sus. Nu mi-e teamă să mă duc la Steaua, sigur va prinde un loc de cupele europene", a spus Chiricheş.

Chiricheş a vorbit şi despre şansele la cupele europene ale actualei sale echipe, Pandurii Tg Jiu, care ocupă în acest moment locul 4 în clasament.

"E mult prea devreme să vorbim despre cupele europene. Mai e nevoie de timp pentru a se aşterne lucrurile", a spus fundaşul.

Pandurii Târgu Jiu a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut în compania formaţiei Sportul Studenţesc, în deplasare, în etapa a XII-a a Ligii I.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.