Campionate

Au comis-o din nou! Feyeenord, învinsă cu 6-0 de Groningen

Feyenoord este din nou umilita intr-un meci din Eredivise

Articol de Bogdan Fechită  —  Sunday, 30 October 2011

Feyeenord Rotterdam a mai comiso o dată! Elevii lui Ronald Koeman nu au învăţat prea multe din umilinţa de acum un an, 0-10 în derby-ul cu PSV, şi au mai bifat o înfrîngere ruşinoasă în Eredivise.

De această dată, Feyenoord a pierdut doar cu 6-0, însă înfrîngerea s-a petrecut în faţa unei echipe de la mijlocul clasamentului! Groningen a reuşit un meci senzaţional, iar nefericitul Bakkal a încasat şase goluri de la şase jucători diferiţi.

Tadic a deschis scorul încă din primul minut. În minutul 20 scorul era deja 3-0, după ce au mai înscris Kieftenbeld şi Andersson. Pînă la pauză, Feyenoord nu a mai încasat goluri, dar nici nu a impresionat..

În repriza secundă, gheaţa e spartă de Bacuna. 10 minute mai tîrziu Feyeenord rămîne în 10 jucători, după ce Fernandez este eliminat în minutul 67.

Ultimele două goluri s-au marcat pe final. Van Dijk a înscris în minutul 89, iar Suk a dus scorul la 6-0 un minut mai tîrziu.

În urma acestui rezultat, Groningen se clasează abia pe locul 8, în timp ce Feyenoord pierde cîteva locuri şi coboară pe locul 6.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.