Liga 1

Partida a fost suspendată! Gigi Becali vrea 3-0! A înnebunit la vestiare de nervi!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 October 2011

VEZI MAI JOS VIDEO DE LA INCIDENTE!

Gigi Becali, patronul Stelei, a coborît la vestiare după ce partida echipei sale cu Petrolul a fost întreruptă la scorul de 0-2.

Click aici pentru mai multe detalii de la Ploieşti!

Steliştii nu mai vor să intre pe teren! Patronul a coborît la vestiare urlînd din cauza incidentelor petrecute la Ploieşti. Acesta l-a luat în colimator pe "centralul" partidei, Robert Dumitru, care i-a eliminat pe Răzvan Stanca şi Novak Martinovici după ce aceştia au sărit în ajutorul lui George Galamaz şi l-au luat la picioare pe suporterul intrat pe teren. Becali cere cîştigarea meciului cu 3-0, mai ales că portarul Ciprian Tătăruşanu a fost şi el lovit cu o torţă şi are arsuri pe spate!


Evenimente şocante pe stadionul "Ilie Oană" la meciul dintre Petrolul Ploieşti şi Steaua! Partida a fost oprită după ce un suporter al Petrolului a intrat în minutul 42 al meciului pe teren şi l-a lovit cu pumnul în figură pe George Galamaz, iar la reluare portarul Ciprian Tătăruşanu a fost lovit în spate cu o torţă!



Jucătorii Stelei au reacţionat imediat, iar Novak Martinovici a început să-l lovească cu picioarele pe fan. Steaua s-a ales cu doi eliminaţi după acest incident, Martinovici şi Răzvan Stanca fiind trimişi la cabine de arbitrul Robert Dumitru! George Galamaz nu a mai putut continua partida şi a fost schimbat cu Tătăruşanu.

Huliganul a pătruns în teren imediat după ce Steaua primise o lovitură de pedeapsă pentru un fault al lui Tudor asupra lui Tănase.

Petrolul: Zimmerman - M. Tudor, Sipovici, Melinte, P. Stoica - Enescu, Bărbulescu - Fl. Dumitru, Al. Buhuşi, V. Negru - Opriţa
Rezerve: Campar, Petrovici, Stomirovici, Komazec, Borza, Mitea, M. Roman II

Steaua: Stanca - Martinovici, Galamaz, Geraldo, Brandan - Bourceanu, Bicfalvi - T. Bălan, M. Costea, Cr. Tănase - Tatu
Rezerve: Tătăruşanu, Fl. Costea, Latovlevici, Mustaţă, Rusescu, Năstăsie, Nikolici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.