Liga 1

Şi-a dat demisia Şumudică? "I-a anunţat pe jucători că e ultimul lui meci!"

Cristi Balaj la meciul din Giulești

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 October 2011

UPDATE 23.45 // În cadrul emisiunii moderate de Ovidiu Ioaniţoaia la GSP TV, Recursul etapei, patronul Astrei, Ioan Niculae a intrat în dialog cu Marius Şumudică:

Niculae: "

Păcat de Şumudică, nu e antrenor aşa de prost, însă are un caracter aproape de zero. El azi înaintea meciului cu Rapid, în loc să-i pregătească pe băieti, le zicea că-i ultimul lui meci la Astra. Pentru mine, Şumudică e un capitol închis. N-am avut niciodată un antrenor cu un astfel de caracter. Am avut antrenori mai buni sau mai proşti, dar nu ca asta"
Şumudică: "Îmi permiteţi să vă spun ceva?".
Niculae: "Nu-ţi permit nimic"

Şumudică: "În primul rînd nu-s Yes man. La ultimele 2 meciuri, a intrat domnul Niculae în cabină si a făcut schimbările, la pauză. Eu am coloană vertebrală şi nu-s genul de antrenor căruia să-i intre patronul în vestiar. Nu o să accept să-i zică lui Bejenaru că a facut junioratul la Petrolul şi că e blat, să mi se scoată din lot doi jucători peste capul meu".

Antrenorul Rapidului crede că Şumi ar trebui să fie mîndru de ce a realizat la Ploieşti: "E revoltător ce se întîmplă. E o nebunie a societăţii noastre. E incredibil că un antrenor care a avut o serie de rezutate de 10 meciuri fără înfrîngere, pozitive, şi să trebuiască să plece după un meci pierdut cu Rapid. Astra e o echipă mică, are ambiţii mari, a pornit la un drum, dar trebuie să părcurgă nişte etape. Îmi dau seama că în Romania nu se poate face treaba, performanţa decît printr-un noroc chior.

Am un singur sfat să-i dau lui Marius: să fie mîndru că iese cu fruntea sus, că a făcut o treabă excelentă", a declarat Răzvan la Recursul Etapei.

UPDATE 22:45 //

Se pare că Marius Şumudică şi-ar fi dat demisia după eşecul cu Rapid, scor 2-3. Patronul echipei, Ioan Niculae a vorbit la Fanatik Show despre această posibilitate: "Eu nu l-am dat afară, am înţeles că el le-ar fi spus jucătorilor că acesta este ultimul lui meci la Astra! Nu ştiu mai multe, vom vorbi astăzi sau mîine"

Patronul Astrei Ploieşti, Ioan Niculae, a acuzat dur arbitrajul lui Cristi Balaj în partida din deplasare cu Rapid, pierdută de echipa sa la limită, scor 2-3.

Niculae a spus că nu ar fi acceptat niciodată să joace dacă ar fi ştiut că va fi arbitrat de Balaj, central despre care a spus că face tot posibilul s-o dezavantajeze pe Astra atunci cînd are ocazia.

"Am avut ghinion cu acea bară din minutul 90, dar marele ghinion a fost arbitrul Balaj. Dacă aş fi ştiu că e el arbitru nici nu ne-am mai fi prezentat la acest meci. Atîta timp cît ne-a arbitrat el n-am cîştigat niciodată. A inventat două goluri pentru Rapid: acel penalty a fost făcut cadou, iar la golul trei a fost o fază de volei, s-a văzut din avion că Pancu a dat cu mîna în minge.

Nu sînt supărat pe Şumudică sau pe echipă, cu toate că au fost unele erori. Totul ţine de ura personală a lui Balaj pentru mine. De cînd am promovat, la toate meciurile noastre pe care le-a arbitrat a fost împotriva Astrei.

Îl avertizez de pe acum pe Crăciunescu, dacă Balaj va mai fi delegat la meciurile Asteri, noi nu vom intra pe teren", a spus Ioan Niculae la finalul partidei pentru Fanatik Show, pe DigiSport.

Rapid s-a impus cu 3-2 în meciul de pe teren propriu cu Astra Ploieşti. Pentru giuleşteni au marcat Burcă (1), Herea (11) şi Surdu (45+1), în timp ce reuşitele oaspeţilor au fost semnate de Mihalache (34 şi 40).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.