Liga 1

EDIŢIE SPECIALĂ A GAZETEI DE MÎINE. Culisele incredibile ale evenimentelor de la Ploieşti. A fost totul premeditat? "Fanii i-au spus lui Răchită că vor face prăpăd!" Din ce facţiune face parte agresorul şi ce pedeapsă riscă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 October 2011

UPDATE Varianta prezentată de gsp.ro, conform căreia acţiunea suporterilor prahoveni a fost premeditată, pare a fi susţinută de scandările galeriei ploieştene la meciul de acasă cu Voinţa Sibiu, ultimul meci pe teren propriu disputat de Petrolul înaintea partidei de ieri seară.

Vezi video mai jos cu scandările războinice la adresa Stelei!

UPDATE
Narcis Răducan a oferit informaţii de ultimă oră la Fanatik Show, pe Digisport: "Ambii jucători sînt în afara pericolului, Tătăruşanu este acum în autocar cu noi, Galamaz e la spital. Familia lui trebuie să ştie că e în afara oricărui pericol! Acum mergem la el la spital. Totul va fi bine, aşa sperăm. Evenimentul ăsta nefericit ne-a unit, aşa cred"

 

UPDATE Gazeta a intrat în posesia unor amănunte care pun în altă lumină evenimentele incredibile de la Ploieşti. Sursele gsp spun că, foarte probabil, totul a fost premeditat!

 

Agresorul, pe numele său Ştefan Dragoş Enache, face parte dintr-o facţiune dură a galeriei Petrolului. Povestesc sursele Gazetei: "Cei care fac parte din acest grup au făcut jocurile cînd Răchită a fost instalat antrenor. Ei i-au zis încă de atunci lui Vivi: <După ce promovăm, la primul meci de acasă cu Steaua o să facem prăpăd, avem boală mare pe stelişti!>".

Agresorul locuieşte în comuna Păuleşti, unde şi Răchită ar avea o casă. El este unul dintre liderii galeriei Petrolului, făcînd parte dintr-o facţiune a ei, numită printre ultraşi "DROGAŢII". Sub aceasta denumire sînt recunoscuţi membrii ei.

Conform declaraţiilor oficialilor Stelei, se pare că agresorul a avut pe mînă un BOX, un dispozitiv din metal care se aplică pe pumn pentru a spori tăria loviturii, aceasta devenind DEVASTATOARE. Diagnosticul lui Galamaz confirmă: fractură de os zigomatic.

Surse judiciare susţin că acest lucru agravează eventuala pendepsă pe care ar putea-o primi suporterul inconştient, acesta putînd primi între 5 şi 12 ani.

RĂMÎI PE GSP.RO PENTRU DETALII

2 sau 3 suporteri au sarit gardul, doar unul a intrat pe teren si a lovit

Momentul dramatic s-a petrecut in minutul 45, cind Steaua a primit o lovitura de la 11 metri, iar Mihai Costea se pregatea sa execute. Un fan al Petrolului a patruns pe gazon si a mers pina in centrul terenului unde l-a lovit cu pumnul pe Galamaz si l-a scuipat. Suporterul, un tinar imbracat in blugi negri si geaca de piele, a sarit gardul impreuna cu alti doi fani, care au fost insa opriti de fortele de ordine, conform reporterului DigiSport. Cind a vazut ce i s-a intimplat lui Galamaz, Martinovici s-a indreptat spre huligan si a reusit sa-l blocheze si sa-l puna la pamint. Fundasul stelist l-a lovit pe individul patruns pe teren, la fel si Stanca, formindu-se un meleu.

La putine minute dupa, din peluza fanilor Petrolului s-a aruncat cu o petarda care l-a lovit pe Tatarusanu!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.