Liga 1

Viorel Păunescu dă vina pe stewarzi pentru incindentele de la Ploieşti: "Culpa e a lor în exclusivitate"

Viorel Păunescu dă vina pe stewarzi pentru incidentele de la Ploieşti

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 October 2011

Preşedintele de onoare al Stelei, Viorel Păunescu, a găsit principalul vinovat pentru incidentele de la Ploieşti, din meciul Petrolului, suspendat în minutul 45 de arbitrul întîlnirii, după ce l-a întrerupt timp de aproape jumătate de oră.

"Vina este în exclusivitate a celor care asigurau paza, a stewarzilor. Ei trebuie să se uite la tribune, nu la meci, pînă a ajuns suporterul la Galamaz nu a reacţionat nimeni. Atmosfera trebuie să fie mai calmă, mai apropiată de fotbal", a declarat la sportro.

În minutul 45, la scorul de 1-0 pentru Steaua, un suporter a intrat pe teren şi l-a lovit cu pumnul în cap pe George Galamaz, în momentul în care Mihai Costea se pregătea să execute un penalty obţinut de roş-albaştri. Martinovici şi Stanca l-au lovit pe suporter şi au fost eliminaţi de arbitrul Robert Dumitru.

După ce Costea a transformat penaty-ul, Tătăruşanu a căzut pe gazon, lovit de o petardă şi nu a mai putut continua partida. Arbitrul a întrerupt meciul timp de aproape jumătate de oră după care a decis să suspende definitiv meciul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.