Liga 1

În 2010, Cosmin Paşcovici a primit "perversa" de la şeful galeriei Farului. "Martinovici a făcut bine că a intervenit, putea ieşi mai rău!"

+2 Foto
În 2010, Cosmin Paşcovici a fost agresat de şeful galeriei Farului (sursa foto: Telegraf Constanţa)

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  luni, 31 octombrie 2011

Un alt caz în care un fotbalist a fost bătut de un ultras s-a petrecut în vara lui 2010, la Constanţa. Cosmin Paşcovici, pe atunci jucător la Farul, a fost lovit, pe nepregătite, în faţa vestiarelor de şeful galeriei constănţene, Sorin Mihăilescu. Fotbalistul de 33 de ani a fost umplut de sînge şi cei care i-au despărţit au fost coechipierii, nu forţele de ordine, care nu au reacţionat!

"Totul a pornit de la banii pe care mi-i datora Farul. Nu mai luasem nici un cent de un an şi voiam măcar salariul pe o lună pentru că aveam situaţia delicată cu boala băiatului meu, Denis. Mi-au spus să semnez o hîrtie prin care să amîn datoria clubului, altfel Farul nu era programată în campionat. Cum băiatul meu avea nevoie de tratament, nu am acceptat. Atunci, fanul m-a ameninţat că-mi distruge maşina şi, brusc, m-a lovit. Mi-a dat perversa, numai că pe
mine m-a lovit din faţă, nu ca pe Galamaz!
Ce s-a întîmplat la Ploieşt, e incredibil. Nu se poate aşa ceva, nu mi-am imaginat niciodată că se va ajunge aici. Noroc că a intervenit Martinovici, altfel putea ieşi mai rău. Dacă, Doamne fereşte!, avea ăla un cuţit? Ce se întîmpla?", a comentat Paşcovici, care în prezent evoluează în liga a 3-a, la Eolica Baia.
După acest incident, Paşcovici a depus plîngere la poliţie, pe care apoi şi-a retras-o: "Am discutat cu familia şi am hotărît să retrag plîngerea. Oricum, m-am împăcat apoi cu cel care m-a lovit. După un meci pe care l-am cîştigat a venit şi m-a pupat!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.