Liga 1

Dragomir e şocat de ce a făcut Sipovici: "Va fi chemat la Comisii, e tentativă de omor" :O

Dragomir spune că Sipovici va fi pedepsit pentru că a încercat să ascundă obiectul cu care huliganul l-a lovit pe Galamaz

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 31 October 2011

Dumitru Dragomir a fost şocat să vadă cum jucătorul Petrolului, Sipovici, a încercat să ascundă obiectul cu care agresorul lui George Galamaz l-a lovit pe jucătorul Stelei. Preşedintele LPF a anunţat că fotbalistul Petrolului va fi chemat la Comisii

"Mă felicit că am cerut să se filmeze cu 12 camere. Dacă ar fi murit Galamaz, acest individ ascundea crima? O să-l convoc la Comisii. Poate intra la tentativă de omor. Eu n-am mai văzut aşa ceva niciodată pînă acum. O să-l chemăm şi pe Bourceanu să ne spună ce-a văzut", a spus Dragomir la Fanatik Show, pe Digisport.

Preşedintele LPF a vorbit şi despre posibilitatea ca Martinovici şi Stanca să nu fie suspendaţi, după ce l-au lovit pe huliganul care a intrat pe teren şi l-a lovit pe Galamaz:

"Există un paragraf în regulament care spune că nimeni nu poate anula cartonaşele date de arbitri. Martinovici, dacă îi dădea în cap, putea să-l omoare.  Este moral ce a făcut Martinovici, dar nu este regulamentar. Trebuie să schimbăm regulamentul pentru a putea anula suspendările".

Sipovici: "Da, am dus ceva la margine, dar nu era vorba despre un box"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.