Liga Campionilor

Marius Stan la Radio GSP: "Şi eu îl vreau pe Sir Alex Ferguson antrenor la Galaţi, dar Dorinel nu pleacă" :)

Sir Alex Ferguson a plecat cu cele trei puncte după dubla lui Rooney de pe Naţional Arena

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 octombrie 2011

Preşedintele Oţelului Galaţi, Marius Stan, a discutat la Radio GSP despre meciul pe care echipa antrenată de Dorinel Munteanu îl va juca miercuri în grupele Ligii Campionilor contra celor de la Manchester United.

"Evident că voi merge la meci alături de ei, am ratat o singură partidă cea cu Mioveni pentru a protesta mai mult. Semnalul meu de atunci a fost receptat şi-am intrat în normal. Referitor la meci ne dorim să nu pierdem, de fiecare dată mi-e teamă să nu ne facem de rîs şi să nu avem un rezultat catastrofal. Echipa trebuie să rămînă pe aceeaşi linie ca în ultima perioadă. Cu Basel şi Benfica puteam să scoatem cîte un rezultat bun, dar înfrîngerile acestea vin şi din cauza lipsei noaste de experienţă din Liga Campionilor".

... despre scandalul din fotbalul românesc
"Am preferat să nu mai apar prin presă pentru că am văzut foarte mulţi oameni care se comportă cum se comportă. Toată lumea aşteaptă declaraţii deosebite prin care să atace şi cred eu că prin această metodă am reuşit să ne facem în continuare treaba la Galaţi. Nu are rost să comentez eu ce a spus Marcel Popescu, sînt fericit că patronul braşovean i-a înschis gura!"

... despre plecarea lui Dorinel Munteanu
"Nemţii şi-au exprimat aprecierea pentru munca lui Dorinel, dar nu se pune problema unei despărţiri. Eu cînd fac astfel de afirmaţii le fac pe lucruri reale. Este un subiect crescut de presă. Şi eu îl vreau pe Sir Alex Ferguson, dar asta nu înseamnă că Oţelul Galaţi poate spera că acesta va veni ca antrenor la Galaţi"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.