Liga 1

Naşul Gigi Becali îşi consiliază finul: "Şampania nu e mită, dar Cristi, ramîi liniştit la Miami!"

Gigi Becali îl sfătuieşte pe Borcea să nu rişte să se întoarcă de la Miami

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 31 October 2011

Rivalitatea istorică dintre Steaua si Dinamo pare să fie de domeniul trecutului, mai ales după ce Cristi Borcea s-a înrudit cu Gigi Becali.

Ultimul, naşul de cununie al acţionarului roş-albilor, a declarat în urmă cu ceva timp la GSPTV, sărind în sprijinul finului: "Eu i-am zis lui Cristi să nu vină încă în ţară, că uite ce fac ăştia pe aici...Să fie clar, şampania e şampanie, nu e mită! Finu" mi-a spus de mai multă vreme că o să apară în stenograme, mai ales chestia cu şampania. Păi, Vasile Avram a plătit şampaniile astea, astea nu au fost dar de nuntă! Dar de nuntă i-a dat finu" meu altceva., dar de nuntă, cum se dă peste tot".


Stelistul i-a recomandat, aproape părinteşte, să nu se întoarcă în România, Borcea fiind plecat de la finele lui august la Miami, cu soţia sa, Alina, însărcinată: "Să nu vină, eu aşa îl sfătuiesc. Îi ştiu pe şstia de ce sînt în stare. Stai, finule, la plajă, esti cu fina, lasă să se liniştească apele! Poate să vină peste 5-6 luni. Pe mine m-au arestat cu 30 de mascaţi pentru că mi-au furat maşina. Mi-au dat 29 de zile că mi s-a furat maşina, ăsta e exemplul pe care ţi-l dau. Păi, ar fi bomba bombelor să-l ia pe Cristi Borcea, patron la Dinamo şi fin al lui Gigi Becali, nu Avram, Mitică Dragomir sau mai ştiu eu cine!".

Borcea - Avram, stenograma completă. "Dă-mi nişte şampanie bună". "Îţi trimit 50. Moet Chandon, da?". "Săru' mîna, Excelenţă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.