Liga 1

DNA a aflat cine sînt cei doi Gyuri: un antrenor de futsal şi un dirijor

+1 Foto
Kacso Endre, antrenor City'Us Tg. Mureş

Articol de Viorel Tudorache, Gabriel Berceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Kacso Endre, antrenor City'Us Tg. Mureş, şi Stelian Stoica, dirijorul Ansamblului folcloric Jidvei (foto jos), au transportat vinul oferit de Ţerbea lui Vasile Avram, pentru nunta fiului, arbitrul Marius Avram


Pe 18.09, ora 8:29, Sorin Ţerbea le telefonează lui Stoica şi Endre, care se aflau deja în Bucureşti pentru a-i livra lui Vasile Avram vinul destinat nunţii. Omul de afaceri se asigură că "maşina e întreagă" şi cei doi au ajuns cu bine în Capitală.

Gyuri, prestaţie din prietenie la nunta lui Marius Avram
"Acuma trebuie să ne întîlnim cu Gyuri", răspunde Stoica, iar procurorii notează că cei doi consideră în mod greşit că apelativul putea fi folosit şi pentru Vasile Avram. Ţerbea le explică însă: "Hî... Nu. Voi sînteţi Gyuri!", după care un rîs general încheie convorbirea.
Stoica şi ansamblul său au întreţinut atmosfera chiar la nunta lui Marius Avram, dirijorul declarînd în faţa procurorilor DNA că nu a primit onorariu pentru prestaţie. "L-am cunoscut pe Sorin Ţerbea la o nuntă la hotelul President, am făcut un contract de 20.000 de euro pentru zece luni, în care Ansamblul urma să susţină zece reprezentaţii. M-a împrumutat şi cu 3.000 de euro, ca persoană fizică. Nu am primit onorariu la nunta lui Marius Avram"


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.