Liga 1

Iancu nu crede în acuzaţiile DNA: "Nu are cum să existe un asemenea dosar"

Marian Iancu nu crede în acuzaţiile DNA potrivit cărora i-ar fi oferit mită lui Dumitru Dragomir

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 01 noiembrie 2011

Marian Iancu a răspuns acuzelor DNA conform cărora Dragomir i-ar fi cerut mită pentru licenţierea Timişoarei. Preşedintele bănăţenilor spune că "procurorii DNA au fost induşi în eroare de informaţiile făcute publice de unii dintre oamenii de fotbal din România".În schimb, patronul lui Poli Timişoara confirmă varianta apărută în procesul verbal întocmit de DNA potrivit căruia Dragomir e la cuţite cu Mircea Sandu. (Procurorii susţin că şeful FRF "nu a validat şedinţa CEx şi a declinat cazul Timişoarei către TAS")

"Nu are cum să existe un asemenea dosar, vă daţi seama că ar fi apărut imediat stenogramele. Oamenii sînt într-o confuzie totală, ca să fiu drăguţ. Eu cred că există o combinaţie de informaţie publică cu delaţiuni. Faptul s-a consumat în iunie, sîntem în noiembrie, iar noi n-am fost citaţi vreodată. Eu l-am sunat pe Dragomir şi i-am spus că pe mine mă interesează ce se decide la Lausanne, nu o hotărîre arbitrară luată de ei. Cei de la DNA s-au inspirat probabil din declaraţiile publice făcute de oamenii de fotbal.

Eu cred că Mircea Sandu nu se va lăsa pînă nu-l va rezolva pe Dumitru Dragomir. Sînt două mari Mafii la nivel mondial: cea care controlează traficul de droguri şi cea implicată în pariuri, în care sînt implicate şi federaţii şi alte instituţii sportive.

Eu vreau să plec din fotbal, m-au oprit autorităţile din Timişoara. Am vrut să închid societatea după ce am fost retrogradaţi, dar am fost oprit de autorităţi", a spus Iancu la sportro.

DNA susţine că Dragomir i-a cerut mită lui Marian Iancu pentru licenţierea Timişoarei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.