Europa League

Rapidiştii renunţă la precauţie în Polonia: "Un punct e vrăjeală!"

Articol de Alexandru Răducanu  —  miercuri, 02 noiembrie 2011

Giuleştenii anunţă furia vişinie în Polonia pentru că sînt conştienţi că doar o victorie le mai păstrează şanse la primăvara europeană


După două meciuri în care au înscris de opt ori, rapidiştii se pregătesc să joace din nou superofensiv. Dacă în tur a încercat să bată Legia cu manieră precaută şi a pierdut (0-1), Răzvan Lucescu le-a transmis elevilor lui că în Polonia nu mai e nimic de pierdut. "Ne vom duce peste ei din primul minut, altă şansă n-avem! Un egal e mai mult degeaba, ne-am săturat să băgăm texte de genul: «sperăm cît timp mai avem şanse matematice», astea sînt vrăjeli. Trebuie să nu rămînem la mîna altora şi să-i batem pe polonezi", a explicat tactica unul dintre elevii lui Lucescu jr.

"E adevăratul test pentru Rapid"
Fost antrenor al giuleştenilor, Mircea Rădulescu e de părere că partida de joi seara va răspunde dacă gruparea alb-vişinie merită să fie în Europa: "Rapid e pe val în acest moment şi dacă nici în aceste condiţii nu va putea să învingă Legia, atunci înseamnă că nu a ajuns la nivelul cerut de o asemenea competiţie. Jos pălăria pentru selecţia făcută de Răzvan în vară, pentru parcursul echipei din Liga 1, dar ăsta e adevăratul test pentru Rapid!".


3 puncte a acumulat Rapidul după trei meciuri din Grupa C a Europa League. Polonezii sînt pe locul doi, cu trei puncte mai mult

"În tur am pierdut pentru că am fost prea fricoşi. Am fi avut nevoie de un presing bun. La Varşovia mergem să reparăm ce-am stricat, vom arăta că avem valoare"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

Bornescu: "Rămîn la Petrolul"
Dorit din nou de Copos în Grant, Mircea Bornescu anunţă că nu se pune problema unei reveniri în Giuleşti în acest moment. "Eu am semnat un contract cu Petrolul şi vreau să îl respect. Problema e că nu sînt lăsat să-mi exercit dreptul la muncă. Pentru toţi jucătorii de la Kavala s-a găsit înţelegere şi ei au putut fi legitimaţi în campionate precum Grecia, Rusia, Germania, numai la noi, în România, nu se ţine cont că este vorba de o situaţie specială", a declarat Bornescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.