Europa League

Coman a plecat în Polonia, dar nu poate juca

Sînt şanse minime ca Dani Coman să poată apăra joi seara

Articol de Cătălin Popescu  —  Wednesday, 02 November 2011

Răzvan Lucescu n-a scăpat de ce se temea mai mult, Dani Coman nu va putea fi recuperat pînă la ora meciului cu Legia Varşovia, programat mîine, în Polonia, de la ora 20:00, pe Pro TV şi liveTEXT pe GSP.RO. Portarul a făcut deplasarea cu echipa, însă medicii nu-i dau şanse de a se recupera în următoarele ore.

Accidentat de Prepeliţă, în urmă cu 10 zile, la derby-ul Steaua - Rapid (0-0), Coman a ratat meciurile cu Otopeni (5-0), în Cupă, şi cu Astra (3-2), în campionat, fiind plecat în Serbia, la Marijana Kovacevici pentru a se trata. Ieri a fost la Pro Rapid, iar colegii săi susţin că nu-şi poate mişca mîna încă. "Din ce ştiu, nu va evolua cu polonezii", a spus Alexa.


În locul său, Lucescu jr. va miza ca şi la partidele precedente pe Cătălin Straton (22 de ani), care a fost apostrofat de fanii giuleşteni la meciul cu prahovenii, impunîndu-se golul doi al ploieştenilor. De asemenea, Răzvan nu-l va putea folosi nici pe Glauber, nerefăcut, şi nici pe Surdu, care îşi ispăseşte ultima etapă de suspendare, după eliminarea din meciul Hapoel - Rapid (0-1). În plus, Gîngioveanu nu se află pe lista UEFA.

Echipa probabilă a Rapidului
C. Straton - Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Bozovici - Teixeira, Alexa, Herea - Deac, Pancu, M. Roman


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.