Box

TVR susţine că nu a discutat cu nimeni pentru a televiza meciul Bute - Johnson!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 noiembrie 2011

După ce preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat la Radio GSP că postul public de televiziune a refuzat să televizeze meciul lui Lucian Bute de pe 5 noiembrie, meci contînd pentru păstratea titlului de campion mondial, în această dimineaţă departamentul de comunicare al TVR a emis un comunicat de presă referitor la aceste declaraţii.

"Ca urmare a recentelor declaraţii cu privire la nedifuzarea de către TVR a partidei de box dintre Lucian Bute şi Glen Johnson, Televiziunea Română face următoarele precizări:

Niciun reprezentat al TVR nu a fost contact de cei care deţin drepturile TV pentru meciul de box dintre Lucian Bute şi Glen Johnson. În consecinţă, declaraţia potrivit căreia „TVR a refuzat să televizeze meciul lui Lucian Bute cu Glen Johnson” nu se susţine", sună comunicatul TVR.

"Cînd vezi atîta interes din Statele Unite sau în Canada, cînd vezi că s-au vîndut 16.000 de bilete într-o oră, iar în România nu a cumpărat nimeni acest meci, normal că te doare" - Lucian Bute la Radio GSP

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.