Liga 1

Ioan Niculae l-a atacat dur pe Şumudică, la RadioGSP: "Vagabondul ăsta n-o să facă nimic la Braşov"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 noiembrie 2011

Vestea că Marius Şumudică s-a înţeles cu Ioan Neculaie să preia FC Braşov l-a provocat din nou pe fostul şef al tehnicianului, Ioan Niculae de la Astra.

Şeful prahovenilor l-a criticat dur pe antrenor, la Radio GSP, şi i-a sfătuit pe oficialii "stegari" să renunţe acum la serviciile fostului său tehnician.

"Şumudică n-are nici o echipă la care să fi stat mai mult de nouă luni şi de la care să nu fi plecat cu scandal. Braşovul nu poate să ia un vagabond ca ăsta, n-o să facă nimic. Am vorbit acum cu Şiman şi mi-a spus că Şumudică l-a sunat pe vremea cînd antrena Astra şi l-a întrebat «nu vrei să vin la tine?» Aşa a făcut şi cu mine cînd era la Rapid sau cînd era la Kavala", a spus Ioan Niculae.

Oficialul prahovean a dezvăluit că nu va numi un înlocuitor pentru Şumudică pînă la iarnă, echipa urmînd să fie condusă de secundul Vali Sinescu pînă atunci.

"Pînă în iarnă va rămîne Vali Sinescu, sper ca jucătorii să-l susţină şi, dacă va avea rezultate, atunci va rămîne la echipă. Tibor Selymeş e un băiat excepţional, dar nu intră în vederile mele ca să revină pe banca tehnică. Are aceleaşi şanse ca toţi ceilalţi", a mai spus patronul Astrei.

ASCULTĂ ONLINE RADIO.GSP!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.