Europa League

FOTO Şanse mici, galerie mare » Steaua se aşteaptă la 40.000 de suporteri cu Maccabi

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Chinul prin care au trecut roş-albaştrii la Ploieşti i-a apropiat pe fani, care vin în număr mare la stadion chiar dacă echipa mai are şanse mici de calificare.

Steaua - Maccabi se dispută azi, de la ora 22:05 în direct pe PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Steaua egalează azi cea mai bună asistenţă pe care a avut-o de la startul sezonului. Şefii clubului estimează că vor fi 40.000 de oameni pe Naţional Arena în seara asta, atîţia cîţi au asistat la derby-ul cu Rapid. Pînă aseară se vînduseră deja 25.000 de bilete şi casele vor fi deschise şi azi, de la ora 10:00.

Suporterii au făcut cozi la casele de la Arena Naţională, după ce vizitaseră echipa şi la unul dintre antrenamentele de la Mogoşoaia. Lucru care arată că atitudinea lor s-a modificat radical în urma duelului sîngeros de la Ploieşti. Solidaritatea dintre fani şi jucătorii şocaţi de evenimentele din weekend egalează miza derby-ului istoric cu Rapid. Faţă de partida cu giuleştenii, jocul cu Maccabi are însă o încărcătură mai mică. După 0-5 la Haifa, roş-albaştrii mai păstrează doar şanse mici de calificare. Şi depind inclusiv de rezultatele altora, nu doar de ale lor.

Vezi mai jos echipele probabile la Steaua - Maccabi şi clasamentul grupei J

40 de suporteri a avut Steaua la Ploieşti, la meciul cu Petrolul. Cu Oţelul, precedentul joc, disputat pe teren propriu, roş-albaştrii au fost încurajaţi la Buzău de 6.000 de oameni

# Steaua s-a antrenat ieri pentru Europa League într-o comună şi a strîns în tribune 200 de oameni curioşi. Oamenii din Berceni n-au fost impresionaţi. S-au amuzat pe seama prestaţiei unora dintre roş-albaştri, mai ales pe seama fraţilor Costea. Aici amănunte şi imagini.

# Florin Gardoş va reveni diseară pe gazon după o lună de zile şi spune că a dat uitării lucrurile petrecute în ultima perioadă. Aici ai un interviu cu el.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.