Liga 1

Avocata agresorului de la Ploieşti: ”Tatăl lui Dragoş ar dori să-i ceară personal scuze lui Galamaz”

George Galamaz

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 noiembrie 2011

Apărătoarea suporterului ploieştean spune că nu există, deocamdată, la dosar documente din care să reiasă că băiatul consumase droguri înainte de partidă


- Doamnă avocat, e adevărat că dumneavoastră l-aţi sfătuit pe Dragoş Enache să-i dea în judecată pe Martinovici şi pe Stanca pentru loviturile primite pe teren?

- Speculaţii fără justificare! Nu există un asemenea demers şi nici nu s-a pus vreodată problema unei astfel de acţiuni. Din contră, Dragoş a recunoscut săvîrşirea faptei, o regretă şi are toată compasiunea pentru domnul Galamaz.

"Trei beri nu înseamnă stare de ebrietate"
- V-a confirmat că băuse şi luase droguri înainte de partidă?
- Nu există la dosar nici un fel de rapoarte de specialitate care să arate că era sub influenţa drogurilor. Iar cu alcoolul, da, a admis că băuse trei beri înainte de a ajunge la stadion, dar asta nu cred că înseamnă stare de ebrietate. Cred cu tărie că existau motive spre a fi judecat în libertate, fiindcă nu avea antecedente penale, era angajat şi provenea dintr-o familie civilizată.

- Probabil că şi părinţii au fost şocaţi de incidentul violent.
- Familia nu a văzut meciul la televizor, a aflat după aceea de eveniment. Tatăl lui Dragoş e pensionar şi un vechi suporter al Stelei. Ar dori să discute personal la telefon cu domnul Galamaz pentru a-şi cere scuze în numele fiului său. Bineînţeles, dacă jucătorul Stelei va accepta această discuţie. Domnul Enache e şi într-o stare de sănătate precară, are probleme cardiace şi evident că a fost şocat cînd a aflat că băiatul său, cu care stătuse dimineaţa la aceeaşi masă, a produs, seara, acel incident pe stadion.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.