Liga 1

Răspunsul lui Cristi Borcea referitor la stenograme: ”Cum se vede, am cerut numai arbitri corecţi!”

Borcea răspunde de la Miami

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 02 noiembrie 2011

Într-una din stenogramele DNA, ce prezintă o convorbire din 21 septembrie 2011, de la ora 17:39, Cristi Borcea îi spune, la un moment dat, lui Vasile Avram, la acea dată preşedintele CCA: " La prima şedinţă, o ridic eu, da dom' preşedinte, eu pe 30 vin, puteţi să-mi daţi şi mie, să se arbitreze corect, nu ştiu, Divizia C, Divizia B, de unde-mi daţi, de la UEFA, de la Europa League, de la...". Iar Avram replică: "O să vă dau, o să... Eu oricum v-am dat să arbitreze corect, numai că ştii ce se întîmplă? Ce Doamne iartă-mă pot să aibă ăştia în cap şi cine-i deturnează, dacă îi deturnează, sau dacă sînt proşti, Dumnezeu...".

CIteşte aici stenograma!

În urmă cu cîteva momente, acţionarul dinamovist a precizat de la Miami: "După cum se vede, n-am făcut altceva decît să cer arbitri corecţi.

Atît! Ca să nu mai păţim ca în anii trecuţi, cînd ne-au tocat. Am cerut ceva ilegal? Nuu. Am vrut doar corectitudine din partea arbitrilor, indiferent pe cine ar trimite. Realitatea o disecaţi dumneavoastră, cînd vreţi, luaţi arbitrajele din acest sezon şi vedeţi cîte au fost în dezavantajul lui Dinamo".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.