Liga Campionilor

VIDEO Campionii s-au dezumflat! Pena: "Mă abţin să mai spun că scoatem punct cu Basel"

Marius Pena

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 noiembrie 2011

Parcursul dezamăgitor din primele patru meciuri din Champions League pare să le fi fost de ajuns jucătorilor gălăţeni ca să-şi dea seama că în Ligă este altă mîncare de peşte faţă de campionatul intern. Gălăţenilor le-au trebuit patru partide fără punct şi un singur gol marcat ca să-şi dea seama că aici nu e loc de declaraţii umflate.

Marius Pena, marcatorul golului de la Basel, a spus că nu mai îndrăzneşte să facă pronosticuri pentru meciul de pe teren propriu cu elveţienii, dar a spus că echipa sa merita mai mult în seara asta, în meciul cu Manchester United (0-2).

"Am avut ghinion, ne-am creat foarte multe ocazii, dar nu am reuşit să înscriem. Sper să o facem în următoarele jocuri. Manchester nu a părut echipa aceea de speriat despre care ne avertiza toată lumea. Am intrat montaţi în teren şi am jucat foarte bine.

Mă abţin să spun că vom face un meci mare cu Basel şi vom obţine punct sau puncte, dar vrem să ieşim cu capul sus din această competiţie", a spus Pena la finalul meciului pentru TVR.

Manchester United - Oţelul s-a terminat 2-0. Valencia a deschis scorul în minutul 8 (VIDEO), iar Wayne Rooney a închis tabela în minutul 85 (VIDEO)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.