Liga Campionilor

VIDEO Liga ca o izbăvire pentru Interul lui Cristi Chivu

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Codaşă în campionat, pusă la zid după 1-2 cu Juve, Inter s-a ”scos” cu campioana Franţei. Şi Chivu a fost OK


Inter arată două feţe în acest sezon. Una hidoasă în Serie A, unde pierde aproape pe bandă rulantă şi a ajuns pe la coada clasamentului (locul 17), alta prietenoasă în Ligă, unde merge şnur. Deşi venea după un 1-2 acasă cu rivala Juventus, în campionat, aseară a bifat fără probleme a treia victorie consecutivă în Europa, 2-1 cu campioana Franţei, Lille, şi e liderul grupei B.

Ratangiul Milito
Meciul? Numai la cîte ocazii a irosit Diego Milito, "transversală" în debut, alte oportunităţi mari după reluare, nerazzurrii puteau cîştiga la un scor mult mai confortabil. Aşa însă, a fost numai 2-1. [video] Samuel a deschis scorul în urma unui corner executat de Sneijder (18), iar Milito a răzbunat toate ratările de pînă atunci şi a dublat diferenţa din centrarea lui Javier Zanetti (65). S-ar fi terminat aşa dacă Lucio nu-i făcea cadou o minge lui De Melo, care n-a avut altceva de făcut decît s-o expedieze în poartă.

VIDEO »»» Golul lui Samuel »»» Golul lui Milito »»» Golul lui De Melo

Emoţii cu Cristi
Din nou pe flancul stîng al apărării, Cristi Chivu s-a înscris perfect în trendul echipei. Pus la zid după 1-2 cu Juve, românul s-a revanşat aseară printr-o partidă bună. Şi-a interpretat bine partitura, ba a urcat şi-n atac cînd jocul i-a permis-o. El a fost cel care l-a servit pe Milito la acea "transversală" din debut, iar în minutul 29, lansat de Zarate, a fost oprit în careu de Rozehnal. Ne-a dat şi emoţii cînd Jelen i-a tras în spate, iar balonul a deviat de acolo în ureche. S-a speriat, şi-a scos casca, a cerut ajutorul medicilor, dar apoi s-a liniştit şi-a continuat fără probleme.

11-14 a fost raportul şuturilor la poartă. Inter s-a dovedit însă echipa mai precisă: 7-4 la cele cadrate

80,9 la sută dintre cele 42 de pase date de Chivu au ajuns la coechipieri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.