Liga 1

Marius Niculae se teme de efectul stenogramelor: "Arbitrilor le va fi frică să nu greşească în favoarea noastră"

Marius Niculae se teme ca apariţia stenogramelor să nu influenţeze prestaţia arbitrilor la meciurile lui Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 November 2011

Dinamoviştii se tem ca apariţia stenogramelor în cazul Avram-Ţerbea să nu-i sperie pe arbitrii şi să le influenţeze prestaţia la meciurile lui Dinamo. Marius Niculae spune că stenogramele care redau discuţiile dintre Vasile Avram şi Cristi Borcea pot crea probleme pentru Dinamo în privinţa arbitrajului

"Cred că de cînd au apărut stenogramele acelea cu sticlele de şampanie le va fi frică arbitrilor să nu greşească în favoarea noastră. La fazele care sunt 50-50, nu cred că le dau în favoarea noastră pentru a nu se spune apoi că ne-au ajutat. Acesta e un lucru rău pentru noi pentru că încercăm să cîştigăm punctele doar pe teren.

Apar însă anumite faze care pot decide soarta unui meci. De la acea convorbire telefonică toţi arbitrii greşesc în defavoarea noastră. Sînt şi ei oameni şi se pune mare presiune pe ei şi atunci greşesc. Sper ca la meciul cu CFR Cluj să nu greşească", a spus Marius Niculae.

Pentru Dinamo urmează meciul cu CFR Cluj, care va decide liderul din Liga 1. Marius Niculae crede că partida împotriva echipei antrenate de Jorge Costa e mai dificil decît cel cu U Cluj, terminat la egalitate, 0-0:

"Noi avem de luat o revanşă cu CFR Cluj, pentru că nu am mai cîştigat de foarte mult timp. De cînd au intrat în prima ligă şi au făcut performanţă nu prea am cîştigat acolo. Eu cred că e mai greu decît meciul cu Universitatea Cluj, ţinînd cont şi de poziţia în clasament. În plus, în ceea ce priveşte lotul, CFR Cluj a investit foarte mulţi bani", a declarat Niculae".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.