Europa League

Gigi Becali e mai tare decît Al Pacino ;) Cum s-a rezolvat lipsa de motivaţie la Steaua

Gigi Becali îi va motiva înainte de meciuri pe jucătorii Stelei, aşa că Ilie Stan nu le va mai pune filme cu Al Pacino

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 noiembrie 2011

Jucătorii Stelei au fost acuzaţi în dese rînduri de lipsă de motivaţie, acesta fiind principalul reproş pe care fanii roş-albaştrilor îl aveau pentru fotbaliştii lui Ilie Stan. Gigi Becali a găsit soluţia pentru a rezolva această problemă de atitudine: le va face o vizită înainte de fiecare partidă

"Am fost şi azi la jucători. Eu am zis că voi fi cu ei înainte de fiecare meci. Am stat la masă, am glumit, am rîs. Le-am spus şi ce se va întîmpla dacă vor cîştiga următoarele 3 meciuri, dar şi dacă le vor cîştiga şi pe celelate două. De acum înainte merg să vorbesc cu ei înainte de fiecare meci", a spus Gigi Becali la emisiunea Versus, pe GSP TV.

Înaintea meciului cu Oţelul, cîştigat de Steaua cu 2-1, Ilie Stan a ales o metodă inedită de a-şi motiva jucătorii: le-a pus un pasaj cu discursul personajului interpretat de Al Pacino în filmul "Any Given Sunday". Citeşte aici amănunte

Patronul Stelei a vorbit şi despre meciul cu Maccabi din această seară, dar şi despre stilul de joc pe care Ilie Stan încearcă să-l impună:

"Jucătorii vor fi relaxaţi la acet meci, nu mai au ce pierde, nu există presiune. Eu i-am zis lui Ilie că nu am văzut pe nimeni să joace aşa cum face el, cu fundaşii la mijlocul terenului. Dar eu nu ştiu cum procedează, poate sînt nişte reguli tactice pe care le impune el".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.