Liga 1

Becali îl ia la mişto pe Martinovici! "Îl fac bodyguard" :)

Novak a fost jignit de Becali şi după meciul pierdut la Mediaş, scor 0-3, cînd Gigi a spus: "Din cauza prostului de Martinovici am luat bătaie". FOTO Raed Krishan

Articol de Cristian Verescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Becali a rîs ieri de jucătorul sîrb, despre care a spus că "îl aştept să semneze prelungirea contractului, că am nevoie de bodyguarzi la echipă"


Gigi Becali nu-l menajează pe Martinovici. După ce a refuzat să-i ofere banderola de căpitan după gestul acestuia de a-l neutraliza pe agresorul lui Galamaz în meciul de la Ploieşti, ieri a trimis din nou săgeţi în direcţia fundaşului.

Întrebat dacă se gîndeşte să-i prelungească înţelegerea acestuia, Becali a reacţionat şi l-a ironizat. "Da, bineînţeles, îl aştept să semneze un contract pe mai mulţi ani. E mare nevoie de el, am neapărată nevoie de bodyguarzi la echipă", a spus Becali, care explicase zilele trecute şi de ce nu e de acord ca Martinovici să fie căpitan: "Banderola o poartă unul care e războinic şi pe teren, care să fie războinic cu mingea, nu doar în afara terenului sau în luptele cu alţii".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.