Liga 1

Debut negru » La primul meci pentru Rapid, Draghia a dezamăgit la Varşovia

Drăghia n-a oferit deloc siguranță colegilor, fiecare acțiune a leșilor devenind o posibilă ocazie. FOTO Reuters

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lucescu junior a surprins aseară titularizîndu-l în premieră pe tînărul Drăghia între buturi, iar decizia sa i-a costat pe rapidişti


Degeaba a sperat Răzvan că Dani Coman (32 de ani) va putea juca aseară! Ieri, la ora prînzului, portarul accidentat de Prepeliţă în urmă cu 10 zile a fost nevoit să declare forfait. Deşi în precedentele două partide, în Cupă, cu Otopeni (5-0), şi în campionat, cu Astra (3-2), fostul selecţioner a mers pe mîna lui Cătălin Straton (22 de ani), aseară a şocat şi l-a titularizat pe debutantul Virgil Drăghia (21 de ani).

Răzvan l-a simţit pe Straton ca fiind extrem de timorat din cauza atmosferei incendiare din tribune, mai ales că venea după o întîlnire în care nu a avut o evoluţie bună, cel cu ploieştenii. Pînă aseară, Drăghia nu mai bifase nici un meci oficial pentru Rapid, în nici o competiţie, evoluînd doar la "satelitul" din Liga a 3-a, făcîndu-şi astfel debutul într-o partidă decisivă şi în faţa a 30.000 de fani adverşi!
Decizia s-a dovedit a fi una dezastruoasă, tînărul rapidist a avut parte de un debut ruşinos! Mai întîi, în prima repriză, pentru a evita să iasă cu mingea în braţe afară din careu, i-a dat drumul, dar Ljuboja a ratat cu poarta goală.

Apoi, la a doua reuşită a gazdelor, cînd rapidiştii alergau după golul ce le-ar fi adus o victorie, a scăpat în faţă un balon ce nu ar fi trebuit să-i dea emoţii. Per ansamblu, evoluţia lui Drăghia a fost una mai puţin decît modestă, acesta bîlbîindu-se în repetate rînduri, dîndu-le emoţii coechipierilor de fiecare dată cînd polonezii au ajuns la poarta lor.

1 selecţie are Drăghia la lotul naţional de tineret, cînd a fost introdus în repriza a doua a partidei cu Turcia (0-1), în februarie anul acesta

1.000 de euro pe lună e salariul lui Drăghia. Straton are dublu, iar Coman, de 15 ori mai mult

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.