Europa League

Răzvan Lucescu: "Înfrîngere normală, jocul s-a rupt la eliminarea lui Alexa"

Legia - Rapid s-a terminat 3-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 November 2011

Răzvan Lucescu a recunoscut superioritatea polonezilor de la Legia Varşovia în meciul din această seară, din runda a patra a fazei grupelor Europa League. S-a terminat 3-1 pentru Legia!

Tehnicianul giuleştenilor şi-a felicitat elevii pentru jocul din prima parte a meciului şi a recunoscut că eliminarea lui Alexa, cea care a decis meciul în opinia sa, a fost meritată.

"Vreau să-i felicit pe cei de la Legia, care au obţinut şase puncte în două meciuri cu noi. A fost o înfrîngere normală deoarece polonezii au ştiut să profite de greşelile noastre. În ambele meciuri am luptat, au fost momente în care am dominat, însă Legia a obţinut şase puncte pentru că a fost eficientă.

Am început meciul foarte bine, am controlat jocul şi am pus presiune pe adversari. Am avut numeroase ocazii şi lovituri libere, dar totul s-a schimbat după cartonaşul roşu luat de Alexa, un cartonaş meritat. Repriza a doua a fost una proastă, am primit gol la prima lor ocazie. Este frustrant, dar trebuie să acceptam înfrîngerea şi să învăţăm din ea", a spus tehnicianul Rapidului, conform OnlineSport.

Legia - Rapid s-a terminat 3-1, iar giuleştenii au pierdut orice şansă de calificare în primăvara europeană.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.