Liga 1

Răzvan Lucescu, după eliminarea din Europa League: "Putem ţine capul sus!"

Răzvan Lucescu. FOTO Reuters

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Răzvan Lucescu spune că Rapidul ar fi obţinut mai mult aseară, dacă Alexa n-ar fi fost eliminat, dar o felicită pe Legia pentru calificare CLICK AICI PENTRU REZUMATUL MECIULUI!

- Domnule Lucescu, putea Rapidul să obţină mai mult de la acest meci?

- Am început foarte bine, am controlat jocul şi am pus presiune pe adversari. Am avut numeroase ocazii şi lovituri libere, eram clar echipa mai bună. Totul s-a schimbat după cartonaşul roşu pe care l-a luat Alexa. Repriza a doua a fost una proastă pentru noi şi pentru că am primit gol la prima lor ocazie. Chiar şi aşa, sînt mulţumit de cum au răspuns băieţii imediat după ce s-au văzut conduşi, cînd ne-am creat multe şanse de a înscrie şi am şi reuşit să egalăm. Din păcate, n-am mai putut replica după a doua reuşită a polonezilor.

- Credeţi că eliminarea a fost corectă?
- Nu am ce să le reproşez arbitrilor. Cele două "galbene" se impuneau.

- Pînă la urmă aţi avut dreptate şi cele două meciuri cu Legia au fost decisive.
- Eu vreau să-i felicit pe polonezi, merită să meargă în primăvara europeană. Au luat şase puncte cu noi, reuşind de fiecare dată să profite de greşelile noastre. E frustrant să ieşim din calcule cînd mai avem de jucat două meciuri în grupă, dar acceptăm acest eşec şi sper să învăţăm cît mai multe din el. E o experienţă utilă pentru noi.

"Kuciak a făcut diferenţa. Se vede că e în mare formă, a reuşit să ne blocheze în multe situaţii bune de a înscrie"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.