Campionate

VIDEO La Real, Cristiano e o maşinărie de goluri! » Vezi TOATE cele 100 de reuşite în 13 minute

Ronaldo a reuşit să înscrie 100 de goluri pentru Real Madrid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 noiembrie 2011

Că o recunosc sau nu, Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi duc un duel, la distanţă, în ceea ce priveşte numărul de goluri marcate pentru echipa la care joacă. Cristiano a marcat în această săptămînă, în Liga Campionilor, golurile 99 şi 100 în tricoul lui Real Madrid, contra lui Lyon, scor 2-0 pentru formaţia din capitala Spaniei.

Cu o zi înaintea sa, marele rival, Lionel Messi, ajunsese la cifra 202, tot într-un meci din Liga Campionilor, scor 4-0 cu Viktoria Plzen.

Messi a debutat la FC Barcelona în mai 2005. Cristiano Ronaldo a debutat la Real Madrid în august 2009.

Sosit la Real în vara lui 2009, Ronaldo a avut nevoie de puţin mai mult de doi ani pentru a marca primele 100 de goluri pentru galactici. În primele meciuri la Real, golurile s-au lipit mai greu de fostul star al lui Manchester United, însă, imediat ce s-a adaptat, portughezul a început să înscrie pe bandă rulantă.

Sezonul trecut a fost unul de graţie pentru Ronaldo. Portughezul a marcat în total 53 de goluri în toate competiţiile pentru Real şi a fost golgheterul din Primera.

Golul cu numărul 100 a venit în meciul cu Olympique Lyon din Liga Campionilor, scor 2-0, partidă în care Ronaldo a reuşit o dublă.

Ca şi în cazul lui Messi (VIDEO AICI), fanii lui Ronaldo i-au pregătit un videoclip în care au fost montate toate cele 100 de goluri marcate de Ronaldo sub culorile lui Real!

Vezi mai jos VIDEO!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.