Liga 1

Martinovici se destăinuie în presa sîrbă: "L-am pus jos pe suporter din instinct"

George Galamaz,cazut,huligan,lovit la cap,bataie,pumn,scandal,Novak Martinovici,Stefan Dragos Enache

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 noiembrie 2011

Devenit model pentru jucătorii Stelei după ce l-a pus la pămînt pe suporterul care l-a lovit pe Galamaz în meciul cu Petrolul, Martinovici a ajuns şi în atenţia presei din ţara sa natală, Serbia, pentru care a declarat că a reacţionat din instinct cînd a văzut incidentul, conform Adevărul.

"În acel moment pe teren, nu m-am gândit la nimic. Nici la Monica Seleş, în mintea mea era doar să-l pun jos pe acel fan. Nu am gândit, am reacţionat pur şi simplu, a fost din instinct. Am vrut să-mi apăr colegii. Vă spun sincer, la început nu m-am aşteptat ca acel suporter să lovească pe cineva. De câte ori nu s-a întâmplat ca un fan să intre pe teren pentru a protesta paşnic", a vorbit Martinovici pentru presa din Serbia.

La începutul săptămînii, mai mulţi suporteri au venit în cantonamentul Stelei pentru a-şi exprima recunoştinţa faţă de gestul lui Martinovici şi pentru a-i cere antrenorului Ilie Stan să-l pună pe fundaş căpitan.

În urma incidentului în care suporterul petrolist l-a lovit cu pumnul pe Galamaz, fundaşul stelist a ajuns la spital, Petrolul s-a ales cu terenul suspendat 6 etape şi Steaua a cîştigat meciul cu 3-0 la "masa verde".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.