Liga 1

Pătraşcu şi Dorel, out din vară de la Dinamo!

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  duminică, 06 noiembrie 2011

Cei doi mijlocaşi trecuţi de 30 de ani şi cu apariţii sporadice în acest sezon se vor despărţi de Dinamo la iarnă


Mai e o lună şi jumătate pînă se termină prima parte a campionatului, iar dinamoviştii au început să-şi creioneze strategia pentru mercato din iarnă. Pe lîngă cumpărarea lui Paul Pîrvulescu, de la Gaz Metan Mediaş, "cîinii" se gîndesc şi la despărţiri de actualii fotbalişti. Pe listă sînt doi dintre mijlocaşii centrali care au avut apariţii meteorice în acest sezon.

Pleacă doi
Dorel Stoica (33 de ani), adus de Cristi Borcea în această vară, nu a reuşit să se impună, iar la iarnă va purta o discuţie cu acţionarii pentru rezilierea contractului. În aceeaşi situaţie este şi un alt închizător, Bogdan Pătraşcu, mijlocaşul de 32 de ani fiind nemulţumit că a prins echipa rareori în acest sezon şi îşi doreşte să-şi găsească un alt angajament. La el situaţia este simplă, întrucît clubul a stipulat în contract o clauză conform căreia îi poate rezilia contractul în pauza competiţională din decembrie.

Vine Codrea
Roş-albii nu stau cu mîna în sîn şi caută deja înlocuitori pentru postul de mijlocaş central. Ţinta numărul unu este mijlocaşul Sienei, Paul Codrea. "Situaţia mea la Siena nu e una prea fericită. Din păcate, nu mai joc deloc aici. Din iarnă, intru în ultimele şase luni de contract şi trebuie să găsesc o soluţie. Dacă ar veni o ofertă bună din România, aş fi interesat. Cred că Siena m-ar da şi gratis să scape de mine, să scape de salariu. Mi-e însă un pic teamă să mă întorc în scandalul din Liga 1 după atîţia ani petrecuţi în străinătate", a declarat fotbalistul de 30 de ani la Radio GSP.


169 de minute a jucat Pătraşcu pentru Dinamo în şase partide în Liga 1, fără a reuşi ceva notabil

1 gol a marcat Dorel Stoica pentru Dinamo în cele şase meciuri jucate în Liga 1, în acest sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.