Liga 1

Paszkany: "Dacă ăla a fost penalty, ne lăsăm de fotbal şi ne apucăm de crescut vaci şi capre"

Arpad Paszkany

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 noiembrie 2011

Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, a acuzat maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Alexandru Tudor. Oficialul clujean spune că echipei sale i s-a anulat un gol valabil, iar Dinamo a primit gratuit o lovitură de la 11 metri.

"Este o viciere de rezultat. Am avut un gol valabil neacordat, penalty-ul dat lui Dinamo a fost o invenţie. Am vorbit cu oamenii de la IT şi mi-au zis că mingea a intrat în poartă 20 de centimetri. Iar daca ăla a fost penalty, ne lăsăm de fotbal şi ne apucăm de crescut vaci şi capre. La fiecare corner al CFR-ului se putea da cîte o lovitură de pedeapsă mai clară ca aceea dată lui Dinamo. Pariez că specialistul-şef (n.red. Ion Crăciunescu) o să apară pe cinci posturi de televiziune să analizeze fantele de lumină şi să spună cît de corecte au fost arbitrajele. Asta e, mergem mai departe, sîntem luptători", a spus Paszkany la Digisport.

Şi căpitanul clujenilor, Ricardo Cadu, consideră că Dinamo a cîştigat nemeritat: "Am marcat un gol perfect valabil, care ni s-a anulat. Dinamo a cîştigat cu şansă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.