Box

Bute se aştepta la altceva de la Johnson » ”Credeam că o să fie mai agresiv”

FOTO: Agerpres

Articol de Mihaela Simion  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi îl consideră cel mai puternic adversar din carieră, Lucian Bute a fost puţin dezamăgit de evoluţia lui Johnson


La cîteva ore după succesul cu Glen Johnson, Lucian Bute a analizat la rece prestaţia pe care a avut-o în ring. "Cînd m-am trezit duminică dimineaţă, am rămas pentru cîteva momente în pat şi am vizualizat meciul", a explicat campionul mondial.

Chiar dacă îl numeşte pe jamaicanul de 42 de ani "cel mai puternic adversar pe care l-am întîlnit în carieră", Lucian Bute a mărturisit că avea alte aşteptări din partea lui Johnson şi că spera să aibă parte de o partidă mult mai disputată. "A fost un meci din care am cîştigat multă experienţă. Chiar dacă l-am luat prin surprindere, mă aşteptam la o altă reacţie din partea lui Johnson. Mă aşteptam la un Glen Johnson mult mai agresiv, care să arate mai multe lucruri în ring. A fost prudent, l-am lovit puternic la finalul primei reprize, apoi a avut nevoie de ceva timp pentru a-şi regăsi ritmul", a afirmat pugilistul care şi-a apărat de nouă ori titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

Românul a explicat că strategia pe care a pregătit-o pentru duelul cu Johnson nu a pus pe primul loc obţinerea unei victorii prin knock-out, ci a uneia inteligente şi sigure. "Am observat că lumea nu a fost neapărat entuziasmată de faptul că nu am cîştigat prin KO. Trebuie să ştiţi că în box nu se rezumă totul la asta, o mică greşeală îţi poate costa cariera", a declarat Bute.

24 de victorii prin KO a obţinut Bute din cele 30 de meciuri disputate la profesionism

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.